Puslapio meniu

STRUKTŪRA IR KONTAKTAI

VEIKLA

PASLAUGOS

Kalendorius
Susisiekite
Mes facebook

ambulatorijafacebooke.jpg

Naujienos



Beveik kas antras šios planetos gyventojas bent kartą gyvenime keitė plaukų spalvą. Tačiau plaukų dažymas gali tapti daugelio nemalonumų priežastimi.

Plaukų dažymas.pdf


Smagių darbų ir gerų švenčių! - - Jurgita 2012.12.06 : 20:37

Labai nustebau, kad pas Jus šilta. Sesutės turi daugybę pasiūlymų kaip jaukiai pas Jus įsikurti. Atvykau su krūtimi maitinamu kūdikiu, buvau maloniai pakviesta į atskirą kabinetą, kur pakeičiau sauskelnes, pamaitinau, pralinksmėjom, tuomet nuėjom pasisverti, pasimatuoti kiek užaugom ir nepajutom , kad praėjo pusvalandis. O dar klausimai apie košeles ir maitinimą - savaime išsisprendžia jaunų mamų rūpesčiai.Labai ačiū. Gerų švenčių.

      Norėdami pagerinti sveikatos priežiūros paslaugų prieinamumą ir atsižvelgdami į pacientų prašymus bei siekdami efektyviau ir racionaliau paskirstyti pacientų srautus tarp ambulatorinės ir stacionarinės grandies, VšĮ Sangrūdos ambulatorijoje teikiame mokamas lašinės infuzijos procedūras.
       Ūmios būklės metu, kai lašinė infuzija yra gyvybiškai būtina, ši procedūra pacientams atliekama ir PSDF lėšų.
       Tais atvejais, kai pacientas, gydytojo paskirtus medikamentus pageidauja gauti lašinės infuzijos būdu (o ne geriant r injekcijomis), gydytojui leidus, nesant prieš parodymų sergant lėtinėmis ligomis, teikiamos mokamos lašinės infuzijos. Vienos lašinės infuzijos kaina nurodoma mokamų paslaugų kainyne, pacientų laukiamajame.

PradžiaAnkstesnis [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ] 4 kiti puslapiaiSekantisPabaiga
 
Paieška



Balsavimas
Ar Jūs nuolat tikrinatės savo sveikatą?
 
Taip!
Man nesvarbu!
Ne!
Rezultatai
Naudinga

Esveikata.jpg

Projektoviesinimas.jpg


esvaikata


draustumui

 

^ į viršų ^