Puslapio meniu

STRUKTŪRA IR KONTAKTAI

VEIKLA

PASLAUGOS

Kalendorius
Susisiekite
Mes facebook

ambulatorijafacebooke.jpg

Naujienos


 Marijampolės visuomenės sveikatos centro specialistai pataria, ką reikia žinoti žmonėms, besinaudojantiems kompiuteriu, kadangi ilgalaikis darbas ar pramogavimas prie jo gali pakenkti sveikatai. 

Apie kompiuterius.doc

 Atvėsus orams, peliniai graužikai pradeda brautis į žmonių būstus. Šie neprašyti įnamiai begėdiškai naudojasi mūsų sukauptomis maisto atsargomis, gadina materialines vertybes, teršia aplinką, platina mūsų sveikatai pavojingus ligų sukėlėjus, o jų krebždėjimas, šnarėjimas ir cypsėjimas naktimis neleidžia mums ramiai ilsėtis.

Puola_graužikai.doc


 Ar žinote, kad energetinių gėrimų galima perdozuoti, todėl per dieną tokio gėrimo galima išgerti tik 1 skardinę? Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuras įspėja, kad išgėrus didesnį kiekį energetinių gėrimų, gali pakilti arterinis kraujospūdis, pasireikšti tachikardija (dažnas širdies plakimas), psichomotoriniai sutrikimai ar padidėti cukraus kiekis kraujyje.

Energetinių_gėrimų_žala.doc


 Draudžiamųjų registras yra informacinė sistema, kurioje ne tik registruojami draudžiamieji, bet ir nustatomas asmens apdraustumas bei apdraustumo galiojimo laikotarpiai, klasifikuojami apdraustieji. 

Draustumo_patikrinimas.doc


 Informuojame, kad moksleiviams, kuriems sukako 18 metų, dėl privalomojo sveikatos draudimo fakto patvirtinimo kreiptis į teritorinę ligonių kasą nebereikia.

18-iams_vykti_į ligonių_kasą_nereikės.doc


PradžiaAnkstesnis10 ankstesni psulapiai [ 11 12 13 14 ] SekantisPabaiga
 
Paieška



Balsavimas
Ar Jūs nuolat tikrinatės savo sveikatą?
 
Taip!
Man nesvarbu!
Ne!
Rezultatai
Naudinga

Esveikata.jpg

Projektoviesinimas.jpg


esvaikata


draustumui

 

^ į viršų ^